ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЕКИПА ЗАД SPIDER VIDEOS
Spider Videos worker
Любослав Александров
Маркетинг мениджър
Аз ще ръководя продукцията на вашето видео и ще се грижа за изпълнението на всичките ви желания и нужди. Също така ще получавате компетентно мнение относно всички етапи и елементи на продукцията ви, както и помощ при качването на видеото ви онлайн, видео оптимизация и създаване на рекламни кампании. Първият етап винаги е проучване на целевата аудитория и писане на подходящ сценарий.
Spider Videos worker
Зорница
Уеб видео сценаристка
Казвам се Зорница и се занимавам с реклама от 10 години. Моята задача е да анализирам таргет групите на вашия бизнес и да създам сценарий, който да създава доверие към вашия бранд и да провокира изпълнението целите на кампанията ви. Независимо дали те са генериране на продажби, събиране на контакти, или бранд реклама. След като одобрите сценария си, той ще бъде озвучен от нашите дубльори.
Spider Videos worker
Христо
Войсовър/Дублаж
Работя в сферата на дублаж и озвучаване от 11 години. Аз и колегите ми поемаме написания от Зорница скрипт и подбираме най-подходящия за вашия проект глас. Анализираме подходящите интонации и емоцията на различните параграфи от текста, след което записваме дублажа в професионално студио. Готовите файлове отиват в студиото за анимация!
Spider Videos worker
Митко
Графичен дизайнер и аниматор
Аз съм графичният дизайнер и аниматор на екипа. Обожавам да гледам анимации, а още повече – да ги създавам. След като до мен стигнат войсовърите, ще създам сотриборд за вашата анимация. В него нагледно ще можете да видите и усетите визуалните елементи на видеото си. След това анимираме сториборда и ревизираме крайният вариант спрямо желанията ви. Ако някои от анимационните елементи включват триизмерна анимация (3D), за нея ще се погрижи Ники.
Spider Videos worker
Ники
Специални ефекти и 3D анимация
Аз съм Никола. Занимавам се с 3D анимация и специални ефекти. Участвал съм в изработването на редица онлайн видео реклами. Аз ще се погрижа за всички 3D елементи и специални ефекти, от които видеото ви има нужда. 3D анимацията придава реалистичност на продукцията и позволява на зрителите ви да видят продукта ви във всичките му измерения.
Spider Videos worker
Михаил
Главен технологичен мениджър
Мишо се занимава с видео едит от 5 години. С видеата си е печелил много конкурси и голяма популярност в средите си. Има прекрасни умения в програмирането и кодирането. Става част от екипа на Spider Videos още от самото начало. Също така се грижи за поддръжката на уебсайта и блога ни. Мечтата му е един ден да работи за Pixar.
Spider Videos worker
Мартин
Музика и звуков дизайн
Мартин – Аз съм Марти и моята задача е да украся анимацията ви със звукови ефекти и подходяща музика. Това прави преживяването по-реалистично и запомнящо се за вашите зрители. Музиката трябва да провокира емоционалното състояние, което искате да придадете на вашето уеб видео. Звуковият дизайн е последната стъпка от създаването на видеото ви. След него започва вашата рекламна кампания.