ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЕКИПА ЗАД SPIDER VIDEOS
Spider Videos worker
Любослав Александров
Креативен директор и Управител
Здравейте, аз съм Любо.

Аз ще ръководя продукцията на вашето видео и ще се грижа за изпълнението на всичките ви желания и нужди. Също така ще получавате компетентно мнение относно всички етапи и елементи на продукцията ви, както и помощ при качването на видеото ви онлайн, видео оптимизация и създаване на рекламни кампании. Първият етап винаги е проучване на целевата аудитория и писане на подходящ сценарий. За това отговаря нашата сценаристка – Зори.
Follow me on Linkedin
Spider Videos worker
Зорница
Сценарист
Казвам се Зорница и се занимавам с реклама от 10 години. Моята задача е да анализирам таргет групите на вашия бизнес и да създам сценарий, който да създава доверие към вашия бранд и да провокира изпълнението целите на кампанията ви. Независимо дали те са генериране на продажби, събиране на контакти, или бранд реклама. След като одобрите сценария си, той ще бъде озвучен от нашите дубльори.
Spider Videos worker
Христо
Войсовър
Христо – Работя в сферата на дублаж и озвучаване от 11 години. Аз и колегите ми поемаме написания от Зорница скрипт и подбираме най-подходящия за вашия проект глас. Анализираме подходящите интонации и емоцията на различните параграфи от текста, след което записваме дублажа в професионално студио. Готовите файлове отиват в студиото за анимация!
Spider Videos worker
Димитър
Graphic designer and animator
Димитър – Аз съм графичният дизайнер и аниматор на екипа. Обожавам да гледам анимации, а още повече – да ги създавам. След като до мен стигнат войсовърите, ще създам сотриборд за вашата анимация. В него нагледно ще можете да видите и усетите визуалните елементи на видеото си. След това анимираме сториборда и ревизираме крайният вариант спрямо желанията ви. Ако някои от анимационните елементи включват триизмерна анимация (3D), за нея ще се погрижи Миро.
Spider Videos worker
Виктор
Special effects and 3D animator
Виктор – Здравейте, Аз съм Никола. Занимавам се с 3D анимация и специални ефекти. Участвал съм в изработването на редица онлайн видео реклами. Аз ще се погрижа за всички 3D елементи и специални ефекти, от които видеото ви има нужда. 3D анимацията придава реалистичност на продукцията и позволява на зрителите ви да видят продукта ви във всичките му измерения.
Spider Videos worker
Михаил
Главен технологичен мениджър
Мишо се занимава с видео едит от 5 години. С видеата си е печелил много конкурси и голяма популярност в средите си. Има прекрасни умения в програмирането и кодирането. Става част от екипа на Spider Videos още от самото начало. Също така се грижи за поддръжката на уебсайта и блога ни. Мечтата му е един ден да работи за Pixar.
Spider Videos worker
Мартин
Music and sound effects
Мартин – Аз съм Марти и моята задача е да украся анимацията ви със звукови ефекти и готина музика. Това прави преживяването по-реалистично и запомнящо се за вашите зрители. Музиката трябва да провокира емоционалното състояние, което искате да придадете на вашето уеб видео. Звуковият дизайн е последната стъпка от създаването на видеото ви. След него започва вашата рекламна кампания.