Бизнес видео: Как едно бизнес видео може да помогне на вашия бранд?

June 4, 2013

Бизнес видео – едно от модерните оръжия на съвременния бизнес.

Видеото става все по-популярен метод за привличане на вниманието на онлайн потребителите. Вашето бизнес видео може да ви бъде полезно по няколко начина.

бизнес видео1. Google обича вашето бизнес видео!

Бизнес видеото печели ранк на сайта ви.

Гугъл притежава YouTube. Сайтовете с видеа от YouTube са много по-малко от тези без. Това отличава сайта ви и го прави по-забележим не само за търсачките, но и за потенциалните ви клиенти. 

От друга страна вашето бизнес видео задържа потенциалните ви клиенти по-дълго на сайта ви.

Това сигнализира на Google, че в този сайт има нещо интересно за тази таргет аудитория и го класира по-високо в резултатите. 

2. Едно бизнес видео има стойността на 1000 картини.

Потребителите обожават интерактивността, която бизнес видеото предлага.

Случвало ли ви се е да се откажете да ползвате даден софтуер, продукт или услуга, само защото сте изпитали затруднение в използването му в даден момент и сте се отказали.

Естествено! На всеки се случва.

А сега си представете едно подробно бизнес видео, което да ви обясни какво трябва да направите, за да си инсталирате програмата, или да сглобите продукта.

Най-вероятно нямаше да се откажете от използването му. Може би и ваши клиенти изпитват трудности на дадено място в уебсайта ви?

3. Доверитето, което вашето бизнес видео може да спечели.

Бизнес видеото ви позиционира като авторитет.

Доверитето, което вашето бизнес видео може да спечели на бизнеса ви може да е решаващия фактор за клиента ви. Никой не обича да си губи времето. Ако клиента ви има възможността да види продукта или услугата ви с 24 кадъра в секунда, това може да му даде решаващия тласък за осъществяване на покупка.

4. Доброто бизнес видео може да увеличи конверсията на сайта ви с 140%.

Повече продажби.

Независимо дали целите събиране на контакти, сваляния на безплатен продукт или директни продажби, вашето бизнес видео ще конвертира трафика в пъти повече от изображенията ви.

5. Доброто бизнес видео генерира трафик.

Повишен интерес към продуктите и услугите.

Просто го опримизирайте за търсена дума. YouTube e втората най-голяма търсачка в световен мащаб. Възползвайте се от възможностите й.

В днешни дни иновативни инструменти за маркетинг от рода на бизнес видео са непознати за повечето онлайн търговци. Но това може да бъде предимство за адаптивните, тъй като могат да се възползват от масивните му ефекти навреме.

***Абонирайте се за нашия бюлетин тук (безплатно е)***

video advertising; видео реклама

Благодарим ви! Моля, проверете пощенската си кутия за e-mail потвърждение.
Абонирайте се за Spider Videos!

Оставете коментар