Видео продукция за вашия уебсайт

July 2, 2013

Една година качествена видео продукция.

Честит рожден ден на Spider Videos.bg!

Започнахме това пътешествие преди една година с единствената цел да предоставим качесвена видео продукция на онлайн пазара. Мечтата ни беше и още е да помогнем на собствениците на онлайн бизнес да подобрят комуникацията с клиентите си чрез нашите уеб видеа, продуктови видеа и видео продукция като цяло.

Началото на нашия бизнес за видео продукция

В началото на това уникално приключение нямахме идея какво ни чака. Започнахме като малък експеримент. Нямахме представа дали ще пробием, или ще ни се наложи да продадем сайта си на друга компания за видео продукция. За наше щастие само месец и половина след като сайта ни беше на линия бяхме намерили първия си клиент: Spy.bg

Spy.bg from Spider Videos on Vimeo.

Оказа се, че българската видео продукция има бъдеще

Когато направиш първата си продажба нещо кликва в мозъка ти. Осъзнаваш, че можеш да го направиш. Осъзнахме, че пазара за уеб видео продукция се нуждае от нас и трябва да направим нещо по въпроса.

Не след дълго намерихме и нашите втори и трети клиенти. Те ни заобичаха, а съвместната ни работа беше абсолютно удоволствие. Бяха страшно доволни от уменията ни по видео продукция, а ние ставахме все по-самоуверени в това, което правехме. Повече продажби за тях, повече щастие за нас.

видео продукция

Сега, 365 дни по-късно маркетът за уеб видео продукция не е същият. Не е дори близо. Преди една година можеше да имаш ефект с нискокачествено видео. Сега клиентите искат да ги обгрижите точно както големите компании го правят. Компании като DropBox. Няма връщане назад. Клиентите ви искат вашата компания за видео продукция да си свърши работата перфектно. Нищо по-малко от перфектно не е приемливо.

Точно това е причината да сме тук и нямаме намерение да ходим никъде. Винаги ще се стремим към съвършената видео продукция за вас и вашите клиенти. Обещаваме да продължаваме да го правим до самия край на индустрията за видео продукция. А това няма да е никак скоро.

Благодарим, че повярвахте в нас и ни подкрепяхте.

Обичаме ви!

*** Абонирайте се за нашия бюлетин тук (безплатно е) ***

video advertising; видео реклама

Благодарим ви! Моля, проверете пощенската си кутия за e-mail потвърждение.
Абонирайте се за Spider Videos!

Оставете коментар