About us BG

May 26, 2013
Любослав Александров
Креативен директор и Управител
Като студент в университета, Любо основава Spider Videos. В последствие бизнесът му се превръща в най-голямата му любов и решава да се отдаде изцяло на нея. Голям любител на качествената рап музика и върл враг на бисквитената торта.
Зорница
Сценарист
Зори определя себе си като творец. През последните години, активно се занимава в сферата на рекламата, шоубизнеса, киното и телевизията. Желанието й е някой ден да се утвърди като режисьор и сценарист на рекламни клипове, а в свободното си време обича да пише, субтитрира, да гледа филми и да чете интересни книги.
Сред любимите й хобита са пеенето, танцуването и актьорското майсторство.
Христо
Войсовър
Христо е изключително опитен войсовър актьор . Голяма част от клиповете ни са озвучени от него и екипа му. Отговаря за всичко свързано със зука на клиповете ни. Работата му се асоциира с Метро, Subway, Ice Age 4, Мtel и много други. Харесва Пинк Флойд и Роджър Уотърс.
Веселин
Експерт по анимация
Весо е нашият главен аниматор. Работи професионално в сферата на дизайна и анимацията повече от 11 години. Разработва проекти за компании като Kings Tobacco, Винпром “Пещера”, Galaxy Property Group, Dreamville, А и Д Комерсиал /Парти клуб/, австрийска строителна компания “Иморент”, Electrolux и много други. Основна част от нашия креативен екип. Голям фен на Cartoon Network и всички видове анимации.
Михаил
Главен технологичен мениджър
Мишо се занимава с видео едит от 5 години. С видеата си е печелил много конкурси и голяма популярност в средите си. Има прекрасни умения в програмирането и кодирането. Става част от екипа на Spider Videos още от самото начало. Също така се грижи за поддръжката на уебсайта и блога ни. Мечтата му е един ден да работи за Pixar.
Благодарим ви! Моля, проверете пощенската си кутия за e-mail потвърждение.
Абонирайте се за Spider Videos!

Оставете коментар