NEW Recommendations BG

February 21, 2014
Ивелина Атанасова,Управител
NewTrend.bg
Изключителни! Всички срокове и изисквания бяха стриктно спазени и изпълнени, а проявеното търпение и професионален подход спомогнаха за постигането на очакваните резултати. Изключително щастливи сме от съвместната ни работа, от предоставеното качество, цените, подхода и ангажираността, която Любо демонстрира по време на целия работен процес. Ще продължаваме да разчитаме на услугите му и най-искрено го препоръчвам като партньор, на чиито решения можете да разчитате.

Минко Василев,Собственик
Spy.bg
Услугата, която получихме от Spider Videos надмина очакванията ни, а ентусиазма и креативността на екипа на Любослав Александров ни изненадаха приятно. Определено ще ползваме услугите им отново и горещо ги препоръчвам на всеки колега от бранша. С помощта на професионалисти като Spider Videos успехът на всяка интернет компания е гарантиран.

Ричард Ла Руина,Собственик
Puatraining.com
След дълги опити да намерим някой, който може да направи страхотно интро за видеата ни попаднахме на Любо. Продуктите му са невероятни. Фантастичен начин на работа, изпълнение и отношение към клиентите. Никога не закъснява с проектите и определено ще продължаваме да работим с него.

Димитър Николов,Основател
Kreativen.com
Видео маркетингът бавно, но сигурно се превръща в ключова част от комуникационната стратегия на всеки бранд. Spider Videos са едни от малкото, които наистина знаят какво правят и продуцират уникални видеа.

Александър Димитровски,Управител
AffiliateForMe.com
Стартирайки бизнес насочен към отговорното партньорство, доверието и точността, ние от AffiliateForMe имахме нужда от фирма, която да направи информационно видео, обясняващо точно тези наши принципи. Освен това фирмата трябваше да споделя същите ценности и да се ръководи от тях. Spider Videos са нашият категоричен избор, а резултът от тяхната работа е отличен!

Благодарим ви! Моля, проверете пощенската си кутия за e-mail потвърждение.
Абонирайте се за Spider Videos!

Оставете коментар